Coaching

Onze coaching is erop gericht om mensen in beweging te krijgen. We hebben als doel om mensen te ondersteunen om zelf in actie te komen. We richten ons erop om de motivatie van een persoon naar boven te halen. Iedereen heeft interesses, kwaliteiten en de behoefte om iets te doen. De vragen zijn steeds: waarom, wat en hoe. Wat wil je doen of bereiken? Waarom wil je dat? En hoe krijg je dat voor elkaar?

Onze coaching kan plaatsvinden vanuit een luie stoel, achter een bureau of in een restaurant. Naast deze, veelal zittende, manieren bieden we steeds meer ‘wandelend coachen’ aan. Deze letterlijke manier om in beweging te komen maakt lichaam en geest actief. Het lichaam wordt fitter, waardoor je je beter voelt. Je hoofd wordt helder, waardoor je hersenen meer ruimte krijgen. Je kan rustiger nadenken en je wordt creatiever. Door bewegen en coachen te combineren is de weg naar jouw doelen effectief.

Wat wil Bsane hiermee bereiken? Wij willen graag een samenleving waarin er ruimte is voor iedereen om mee te doen. Wij helpen mensen hiermee door hen de weg te wijzen naar hun eigen doelen. Op die manier krijgen zij een beter evenwicht in hun leven. Een deelnemer (gecoachte) vindt voldoening bij het bereiken van zijn/ haar persoonlijke doelen en kan deelnemen aan de maatschappij.

Waarom wil Bsane dit bereiken? Wij vinden het belangrijk voor een individu om voldoening te vinden in zijn/ haar leven. Voor de hele maatschappij is het ook belangrijk dat ieder individu zich goed voelt en zich nuttig kan maken. Dit geldt op z’n minst voor zijn/ haar eigen leven. Een gelukkig persoon straalt dit ook uit naar zijn omgeving. Mensen met een betere balans in hun (gevoels-)leven zijn gezonder en meer zelfredzaam. Dit komt henzelf ten goede en ook de maatschappij.

Hoe doet Bsane dat? Wij bieden zowel regulier (zittende) coaching aan als ook wandelend coachen. Tijdens deze gesprekken gebruiken we de RET methode om belemmerende gedachten te herkennen en om te buigen (zie voor een uitgebreidere uitleg onze pagina: RET).

Heb je interesse in onze coaching? Wil je meer informatie? Neem contact op met ons voor een eerste kennismaking. Een eerste gesprek is kostenloos. Je kan ons bereiken via info@bsane.nl en op 06-23458281.